Moldcell

Fun Box

Scufundă-te în marea de distracţii a portalului auditiv „Fun Box”! Aici te aşteaptă prieteni noi, cele mai recente piese muzicale şi câte ceva palpitant!
 
Pentru a utiliza serviciile noastre, fără ca să-ţi faci griji de starea contului, apelurile către numărul portalului sunt absolut gratuite!
 
Sună la 0505, cunoaşte persoane noi, comunică, îndrăgosteşte-te, ascultă cele mai recente piese apărute, treci diferite teste interesante şi transmite dedicatii vocale. Portalul este accesibil 24 de ore pentru toţi abonaţii Moldcell. 
 
Portalul „Fun Box” funcţionează pe baza abonamentului de zi cu zi. Abonează-te la „Prieteni noi”, „Player”, „Teste” sau „Dedicatii Vocale”, şi sigur nu te vei plictisi în timpul liber, deoarece vei primi în fiecare zi, timp de 24 ore - 120 de minute pentru apeluri în meniul serviciilor alese. După expirarea acestui termen, abonamentul se prelungeşte automat.  Abonamentul se activează pentru fiecare serviciu în parte şi este gratuit în primele trei zile. Utilizarea în continuare a serviciului este taxată cu 1 leu pe zi, inclusiv TVA.
 
Pentru dezactivarea serviciilor portalului „Fun Box”, poţi suna la numărul 0505, să alegi secţiunea „Gestionarea abonamentelor” sau să te adresezi la serviciul de informaţii.